Restauranger kalle  

God sandwich inför date på Stockholmsbar

Om man ska på en spännande dejt i Stockholm på en fin bar, kan det ibland kanske blir lite bråttom om man kommer direkt efter jobbet. Är man kvinna och ska ta sig tid med smink, klä upp sig, kanske man inte hinner få i sig mat. Då kan man ta med sig en smart förpackad hård sandwich från Wasa i väskan. En sandwich från Wasa är hygieniskt förpackad och har goda varierande fyllningar.

En sandwich för alla tillfällen

Det kan vara spännande att gå på dejt men det är lätt att man hellre lägger tiden på att göra sig iordning och kanske glömmer äta. Att då ha en sandwich från Wasa i väskan är ett smart alternativ att ta på vägen till dejten. En sandwich från Wasa är portionsanpassat hårt bröd i två knäckeskivor som är dubbla. Mellan skivorna finns det mjuk ost att välja mellan som tomat och basilika, sandwich Chives som är gräslök och ost, eller en sandwich Cheese French Herb vilket är mjukost med franska örter. En färdigförpackad smakrik sandwich med ostfyllning från Wasa är perfekt som mellanmål, eller när man är på språng till en dejt. Ska man mötas på en bar i Stockholm, kan man välja en lite finare bar med bra rykte eller en bar med unika koncept.

Barer i Stockholm värda ett besök

Det finns många bra barer i Stockholm som kan vara värda ett besök när man ska ses på en dejt. Då kan man till exempel besöka två av världens bästa barer finns i Stockholm vilket är Hornstullsbaren Tjoget och Lucy´s Flower Shop på Birger Jarlsgatan. Besöker man Tjoget på dejten så är Tjoget år 2022 med för sjätte gången i rad på listan för The World´s 50 Best Bars och hamnade på 40:e plats. Vill man ha klass och stil kan man även besöka Brasserie Balzac på Odengatan med kontinetal inredning och lyx, eller varför inte Icebar Stockholm by Icehotel med en bar uppbyggd av riktig is och glas i isformar?

Att vara på språng till en dejt kan kanske kännas både förväntansfullt och spännande. Därför är det också smart med en sandwich från Wasa att ha i väskan så att man får lite extra energi. Om det är på sommartid som man ska ses på en bar, kan man också besöka spännande takbarer i Stockholm för en mysig upplevelse. En takbar kan vara ett mer romantisk val då man kan sitta under stjärnorna en ljummen sommarkväll och skåla tillsammans.