Restauranger ivadmin  

Juicebarer och salladsbarer

När du hör ordet bar är det inte säkert att juicebarer och salladsbarer är det första som kommer upp i tanken. Dessa typer har dock blivit mer och mer vanliga under de senaste året. Det beror på att fler personer vill gärna äta hälsosamt och dessa platser är då ett utmärkt alternativ. Vissa barer/restauranger väljer att servera en kombination av juicer och sallader medan andra fokuserar på ett enda alternativ.

En sak som kännetecknar salladsbarer och juicebarer är att många av dessa platser väljer att använda sig av ”superfoods”. Det kan vara allt från spirulina till chiafrön. Du kan alltså förvänta dig att få i dig en hel del saker som du kanske inte äter hemma varje dag, ingredienser som är bra för dig. Du kanske inser, efter att ha testat dessa ”superfoods”, att du mår mycket bättre.

En annan trevlig sak är att salladsbarer/restauranger många gånger låter dig mixa en egen sallad. På så sätt kan du välja allt du tycker om och behöver inte oroa dig för att få en sallad som innehåller någonting du inte riktigt klarar av att äta. Salladsbarer ger dig även möjligheten att prova på nya blandningar som du kanske inte tänkt på tidigare.